Limitovaná edícia, CD A-Verzia 50ks

Limitovaná edícia CD A - Verzia

Milý kamaráti, fanúšikovia,

ako isto viete, v máji tohto roku som nahral EP s názvom A-Verzia s hudobným projektom I am Pita and the Band. Ide o moje autorské piesne, ktoré som začal hrávať najprv na Koh Changu a neskôr mi ponúkli ich nahrať za peniaze, ktoré sme získali v projekte od fondu na podporu umenia.

EP obsahuje 7 piesni a vyšlo online na všetkých hudobných platformách ako Spotify, Youtube, Apple music atď. Vypočuť online si ho môžete TU

Ku EPečku som si vytvoril aj takzvaný cover, pre ktorý som špeciálne namaľoval obraz. Na tom obraze je chlapík s gitarou v pruhovanom svetri a zelených nohaviciach. V jednej ruke drží jablko a za nim je dvanásť členov fondu na podporu umenia, ktorí pozorne sledujú vystúpenie na pódiu.

Keďže ale nie každý počúva hudbu online a niekto je dokonca zberateľom hudobných nosičov, čo je v dnešnej dobe veľmi populárne, hlavne s LP nosičmi, rozhodol som sa hudbu zverejniť aj na fyzických diskoch. V prvom kole ide o CDčka.

Cover som nechal vytlačiť na 50 plátien, rámčeky som si narezal zo storočného obkladu z dubového dreva, spojil som to dokopy a do vnútra zo zadnej strany som vložil leták s informáciami a poďakovaním aj úchyt na CD nosič + CD. Nakoniec som na každý kus vypálil číslovanie a označenie „limited edition No. xx/50„.
Vznikla s toho krásna dekorácia na stenu a zároveň CD obal, ktorý je zberateľským kúskom. Kto to držal v ruke žasol, s čím som ozaj spokojný.

Ak sa ti teda páči moja hudba a chceš mať doma niečo, čo môže mať okrem tej spomienkovej aj zberateľskú hodnotu, tak neváhaj a klikaj na tento odkaz
https://eshop.madeinhome.cz/shop/sk/home/569-obraz-dekoracia-cd-nosic-a-verzia.html
ostáva ešte cca 29 kusov za priaznivú cenu 15€!

 

Be the first to comment

Leave a Reply