I am PiTa – Levík

Štvorčlenná kapela zvieratiek z piesne o Levíkovi
Levík

Nová pieseň od Pitu

Môj hudobný projekt I am PiTa sa rozrástol o novú pieseň Levík. Tak ako tá predchádzajúca – Pusa z USA – je pocitovo určená pre najmenšieho diváka, no ak sa človek započúva pozorne, zistí, že je pre všetkých bez ohľadu na vek. Hovorím tomu detská pieseň pre dospelého diváka.

O čom to celé vlastne je?

Pieseň Levík spieva o štyroch zvieratkách, ktoré už dlho nezažili deň, keď sa strachom netriasli, pretože ľudia všade chodia a neporiadok robia. Ľudia majú vždy po ruke riešenia, ktoré sú tak jednoduché ako oni sami. Zobrať zbraň a problém odstreliť. Tak ako to aktuálne na slovensku navrhuje minister, ktorý ešte len akoby nedávno spadol z hrušky medzi ľudí a vôbec si pri tom nekryl hlavu. Lebo nevedel. Lebo toto je politika dneška. Zozbierať po dedine hlasné trúby a vyradené moderátorky a dať im funkcie, ktoré ani nevedia vysloviť. Len aby jeden strelený egomaniak pri nich nevyzeral ako podpremiér.

Klip k piesni som natočil doma. Rozumej kreatívny ateliér Made In Home. Natáčal som so zvieratkami, ktoré som si zhotovil pre túto príležitosť. Samozrejme s pomocou a hlavne pod dohľadom môjho trojročného syna.
V klipe účinkuje Slon. Ten trúbi na trombón v podaní Gregora Chalupeckého (akustika, Helenine oči …). Gregorovi at touto cestou veľmi pekne ďakujem, že mi zatrúbil už do hotovej piesne ako pravý profesionál. Vĺčko s huňatým chvostom, Macko čo sa lesným včielkam stará o med aj Levík ktorý je Nekorunovaným kráľom všetkých zvierat. Všetci títo hrdinovia hrajú a spievajú, aby vás zabavili a aj niečo naučili.

Ak sa vám moja nová pieseň páči, nehanbite sa a neváhajte ju zdieľať. Kľudne o nej hovorte miesto debát o politike alebo počasí (to už je fakt trápne), aby sa o nej dozvedelo čím ďalej, tým viac ľudí. Ja som Pita a pozdravujem vás.

Viac o mojej hudobnej tvorbe nájdete na Facebooku a Youtube, kde ma môžete sledovať, aby vám neunikla žiadna novinka z mojej skromnej produkcie.

Pita

Be the first to comment

Leave a Reply