Sídlisko Sex Show

sídlisko sex show, návrh na tričko
Sídlisko Sex Show.

Po tričku Prešov City of Ghosts som pripravil pre Prešovčanov nový lokálny návrh. Tento krát sa týka druhého najväčšieho sídliska na Slovensku a prvého v Prešove. Ide o sídlisko Sekčov, a keďže je to „strášná je..čka, tak návrh znie, Sídlisko Sex Show. Píš ako počuješ.

Motív, tak ako vždy potláčam ručne cez šablónu. Na tento návrh sú potrebné až štyri šablóny čo umožňuje pekné, rôznofarebné prevedenie. V galérii si môžete pozrieť potlač na svetlo aj tmavo modrom tričku. Iné farebné kombinácie vystavím hneď ako sa mi podarí ich vytlačiť.

Potlači tričiek sa venujem už nejaký ten rok. Mojím cieľom je technika, ktorá sa dá previesť kdekoľvek a nepotrebuje takmer žiadne vybavenie. Navyše taká, aby bola spotreba farieb aj ďalšieho spotrebného materiálu čo možno najšetrnejšia k mojej peňaženke aj prírode.
Šablóny som si niekedy vyrezával ručne, no dnes to za mňa robí laser. Následne tričko potlačím farbou na textil pomocou hrubého štetca ktorým farbu nanášam cez pripravenú šablónu v troch až štyroch vrstvách. Používam akrylové farby, ktoré vydržia pranie v pračke do 40°C prevrátené na ruby. Ak tričko potrebuje prežehliť tak motív musí byť prekrytý papierom na pečenie aby sa farba teplom neprilepila na žehličku.

Tričká sú na pozretie, vyskúšanie aj kúpu v našom partnerskom podniku We_Ganek (Hlavná 39, Prešov) vo večerných hodinách, alebo čoskoro aj v našom eshope www.madeinhome.sk. Ak máte záujem o konkrétnu veľkosť alebo farbu trička, neváhajte ma kontaktovať TU.

Be the first to comment

Leave a Reply